Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X1000 4K can not play my local rmvb files
#1
X1000 4K can not play local  rmvb format file. When I click the rmvb files in X1000 4K player, there is no response at all.
This is a systematic bug for all the rmvb files. Could you fix it in new firmware as soon as possible. Thanks.
Reply
#2
Please check if your software version is V1.0.1, if yest, please go to “Setting" > "Update" to upgrade to latest version V1.0.2
Otherwise, you can try to upgrade it via USB3.0 host, http://forum.mele.cn/showthread.php?tid=1241
Best Regards
MeLE Service Team
Reply
#3
(04-10-2015, 06:43 AM)Eric Morentin Wrote:  Please check if your software version is V1.0.1, if yest, please go to “Setting" > "Update" to upgrade to latest version V1.0.2
Otherwise, you can try to upgrade it via USB3.0 host, http://forum.mele.cn/showthread.php?tid=1241

It is the latest version V1.0.2. If you can not find a rmvb file to test, I can provide.
Reply
#4
I put 3 rmvb files and 1 avi file in the following link. These files are just samples of many files that can not be played in Mele X1000 4K.
Other player, such as RTK1183 machine and Himedia Q5 quad both play them well. Hope this helps to fix the Mele player's bug.
http://pan.baidu.com/s/1eQpNqme
password: 3pb5
Reply
#5
Hi, tz0616new

Thanks for the test file, we are downloading them, and we will check it as soon as possible.
Best Regards
MeLE Service Team
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)